Acrylaat platen met boorgaten

Reclame-specialist levert acrylaatplaten op bestelling. Ons standaardprogramma bestaat uit 20 verschillende maten acrylaatplaten. De platen zijn altijd voorzien van 2 of 4 boorgaten met een diameter van 11 millimeter en rondom glanzend afgewerkt. Afwijkingen in boringen en afwerking zijn op aanvraag mogelijk. Naast ons standaardprogramma, kunt u bij ons ook terecht voor acrylaatplaten op maat.

Wat is acrylaat
Acrylaat kent u wellicht als plexiglas of Perspex. Een leuk feitje is dat Plexiglas vroeger een merknaam was van acrylaat. Tegenwoordig wordt het de algemene benaming van acrylaat. Acrylaat is op haar beurt weer een afkorting van polymethylmethacrylaat. Een behoorlijk uitdagend woord om juist uit te spreken. Acrylaat is licht van gewicht, maar wel sterk en wordt veel gebruikt bij grote oppervlaktes. Bijvoorbeeld als geluidsschermen langs snelwegen of als windschermen bij strandpaviljoens. Uiteraard zijn er nog tal van andere toepassingen. Zo wordt acrylaat in onze branche vaak gebruikt als (verlichte) reclameborden en freesletters en als beschermplaat van een presentatie. Maar acrylaat kan zelf ook worden bedrukt. Deze acrylaatborden worden dan vaak gebruikt voor bewegwijzering of als reclamebord.

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Toont alle 6 resultaten

Meer informatie over Acrylaat platen met boorgaten

Standaard programma
Reclame-specialist levert acrylaatplaten in diverse afmetingen. Deze artikelen hebben we niet standaard op voorraad liggen, maar produceren we op bestelling. De levertijd bedraagt doorgaans 10 werkdagen, maar in overleg is een snellere levertijd vaak mogelijk. De acrylaatplaten kunnen bevestigd worden met onze rvs-afstandhouders. Deze combinatie geeft altijd een mooie, nette afwerking aan de presentatie.