Gouden afdekkapjes voor schroeven

Gaat u voor een meer opvallende afwerking aan de wand dan hebben we bij Reclame-Specialist ook gouden afdekkapjes voor schroeven. Een opvallende kleur afdekkapje, maar ook deze kleur zorgt voor een mooie en strakke afwerking voor een paneel aan de wand. Let er wel op dat u de juiste maat besteld. We hebben de volgende maten; 10 mm, 15 mm of 18 mm.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

  • (1)
  • (1)

Wandafstand

  • (2)

Kleur

  • (2)

Actieve filters

Diameter afstandhouder

  • (1)
  • (1)

Wandafstand

  • (2)

Kleur

  • (2)

Toont alle 3 resultaten

Meer informatie over Gouden afdekkapjes voor schroeven

Wat zijn afdekkapjes van goud?

Afdekkapjes van goud gebruikt u voor een mooie afwerking van de bevestiging van wandpanelen met schroeven bijvoorbeeld. Deze afdekkapjes hebben een glanzende afwerking en vallen daarmee extra op, maar wel met een chique afwerking.

Uniek en opvallend: gouden afdekkapjes

Kiest u ervoor om dat mooie paneel extra te laten opvallen dan zijn gouden afdekkapjes een goede keus! Ze vallen absoluut door kleur, glans en strakke afwerking. De gouden afdekkapjes zijn uniek in het assortiment van Reclame-Specialist.

De bevestiging van gouden afdekkapjes

De gouden afdekkapjes zijn opvallend, maar de bevestiging van de gouden afdekkapjes is eenvoudig mits u het juiste formaat besteld bij Reclame-Specialist. U plaatst het afdekkapje over de kop van de schroef of de afstandsbus voor de bevestiging. Zo zorgt u voor een professionele afwerking aan de wand.

Neem contact op voor maatwerk oplossingen

Reclame-specialist beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Dit maakt dat wij ook veel maatwerkoplossingen aanbieden. Let wel wij produceren maatwerkproducten vanaf een minimale oplage van tweehonderd stuks. Wij hebben de producten in eigen beheer waardoor we snel kunnen leveren aan onze klanten. Neem gerust contact op via mail of via de telefoon om de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen met ons te bespreken.