Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoeken

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

zwarte afstandhouders

De zwarte afstandhouders van Reclame-Specialist zorgen voor een geraffineerde afwerking. Naast een montagemiddel dienen onze RVS afstandhouder ook voor de bevestiging van platen, panelen en borden van verschillende materialen. In ons assortiment hebben we meer dan 90 afstandhouders, zodat we altijd een passende oplossing hebben om te voorzien in uw behoefte.

Op alle afstandhouders op onze webshop bestaat de mogelijkheid om deze in het zwart te leveren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met info@reclame-specialist.nl of bel naar +31 8888 77 555.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Kleur

Toont alle 6 resultaten

Meer informatie over zwarte afstandhouders

Reclame specialist haar zwarte afstandhouders

Ondanks dat er vele verschillende materialen zijn van afstandhouders, bieden we bij Reclame-specialist alleen afstandhouders van roestvrij staal (RVS) aan. Deze keuze is gebaseerd op het feit dat roestvrije afstandhouders een paar zeer interessante kenmerken heeft. De RVS afstandhouders zijn namelijk erg sterk, hebben een betrouwbare kwaliteit en bovenal een tijdloze en degelijke esthetiek.

Onze 90 modellen afstandhouders variëren in de volgende kenmerken

  • Diameter van de afstandhouder (10mm t/m 40mm)
  • Wandafstand (5mm t/m 50mm)
  • Plaatdikte (1mm t/m 20mm)
  • Diameter boorgat (0mm t/m 20mm)
  • Fixatie (inbus of schroefdop)
  • Kleur (Chroom, glans / mat, goud, zwart of RVS)

Hoe pas je zwarte afstandhouders toe?

Zwarte afstandhouders zijn toepasbaar op verschillende ondergronden en manieren. De toepassing die het meest voorkomt is die van een zwarte afstandhouder op een muur. Het nadeel van veel ophangsystemen is dat het geen fraai aanzicht heeft, omdat de onderkant of bovenkant los is van de muur. De zwarte afstandhouder kan in dit probleem voorzien. Naast het toepassen van een afstandhouder op de muur, worden zwarte afstandhouders ook vaak toegepast als hangende montage aan het plafond.

Zwarte afstandhouder voor glas

Zwarte afstandhouders zijn ook uitermate geschikt voor gebruik bij glas. Het enige wat gedaan hoeft te worden is vier kleine gaten te boren in een glasplaat. De zwarte afstandhouders zorgen voor een zeer mooie afwerking. Op deze manier kunnen de meeste glazen platen, panelen of borden op een subtiele manier bevestigd worden

Maatwerkoplossingen

Reclame-specialist beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Hierdoor kunnen we onder andere maatwerkoplossingen aanbieden. Wij produceren maatwerkproducten vanaf een oplage van tweehonderd stuks. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we snel leveren. Neem contact met ons op via de mail of via de telefoon om de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen met ons te bespreken.

6

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)