Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoeken

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Afstandhouders

Kies voor kwaliteit en precisie met onze hoogwaardige afstandhouders. Bevestig borden, platen en panelen moeiteloos en stijlvol met onze veelzijdige afstandhouders. Creëer eenvoudig en snel een professionele uitstraling. Bestel uw afstandhouders online bij Reclame-specialist.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Resultaat 1–16 van de 112 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Afstandhouders

Wat zijn afstandhouders?

Afstandhouders zorgen voor ruimte tussen een muur of andere ondergrond en een plaat, paneel of bord. De functie van afstandhouders is de bevestiging en verbinding hiervan. Afstandhouders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, namelijk kunststof, aluminium, vernikkeld messing, verzinkt staal of roestvast (of roestvrij) staal.

Afstandhouders bestellen bij Reclame-specialist

Bij Reclame-specialist bieden we, ondanks de verschillende soorten materialen, uitsluitend afstandhouders van rvs aan. Wij hebben hiervoor gekozen omdat rvs-afstandhouders een aantal zeer aansprekende kenmerken hebben. Zo staat rvs bekend om haar sterkte, tijdloze en degelijke esthetiek, betrouwbare kwaliteit en – niet onbelangrijk – ze roesten niet bij buitengebruik.

Wij voeren ruim negentig modellen afstandhouders in ons assortiment, variërend in de volgende kenmerken:

  • Diameter van de afstandhouder (10 mm t/m 40 mm)
  • Wandafstand (0 mm t/m 50 mm)
  • Plaatdikte (1 mm t/m 20 mm)
  • Diameter boorgat (0 mm t/m 20 mm)
  • Fixatie (inbus of schroefdop)
  • Kleur (rvs, chroom glans/mat, goud of zwart)

Geschikte toepassingen van afstandhouders

Afstandhouders kunnen op verschillende manieren en op verschillende ondergronden toegepast worden. De meest voorkomende toepassing is die van een afstandhouder op een muur , denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van naambordjes, foto’s en bewegwijzering aan uw muren. Bij andere ophangsystemen hangt vaak de bovenkant of de onderkant los van de muur, wat geen fraai aanzicht is. Met het gebruik van een afstandhouder kan dit voorkomen worden. Naast de toepassing van afstandhouders op muren, worden afstandhouders ook vaak toegepast op plafonds.

Afstandhouders voor plexiglas en acrylaat

Afstandhouders kunnen bij veel verschillende materialen toegepast worden. Afstandhouders worden bijvoorbeeld vaak bij plexiglas- en acrylaatplaten, panelen of borden gebruikt. De rvs afstandhouders worden in het plexiglas of acrylaat voorwerp geplaatst, waarmee een geraffineerde afwerking kan worden gerealiseerd. Zo doet de afwerking van het bevestigingssysteem niet af aan het eindresultaat.

Afstandhouders voor glas

Naast de toepassing van afstandhouders bij plexiglas, kunnen afstandhouders ook uitermate goed gebruikt worden bij glas. Door slechts vier kleine gaten te boren in bijvoorbeeld een glasplaat, kunnen de afstandhouders in deze glasplaat zorgen voor een zeer mooie afwerking. Op deze manier kunnen de meeste glazen platen, panelen of borden op een subtiele manier bevestigd worden. Naast de afstandhouders hebben we ook een breed assortiment veiligheidsglas in ons leveringsprogramma.

 

Afstandhouders voor dibond

Aangezien afstandhouders op de meeste platen, panelen of borden toegepast kunnen worden, kunnen afstandhouders natuurlijk ook toegepast worden dibond. Afstandhouders voor dibond zorgen – net als de afstandhouders voor glas of plexiglas – voor een zeer nette afwerking van het bevestigingssysteem. Maak de afwerking van uw dibond plaat, paneel of bord compleet met een fijne rvs afstandhouder van Reclame-specialist.

Montagemogelijkheden van afstandhouders

Bij Reclame-specialist voeren wij vele soorten afstandhouders met verschillende montagemogelijkheden in ons assortiment. Zo is het mogelijk om afstandhouders met een zijgrip-montage te bestellen. Op deze manier kunt u uw voorwerp zeer verfijnd monteren aan uw muur of plafond. Naast zijgrip-afstandhouders bieden wij ook afstandhouders voor een blinde montage. Deze blinde montage-afstandhouders maken gebruik van zelfklevende metalen plaatjes.

Naast de hierboven genoemde zijgrip- en blinde montage-afstandhouders, bieden wij ook afstandhouders met de volgende montagemogelijkheden aan:

Maatwerkoplossingen

Reclame-specialist beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Hierdoor kunnen we onder andere maatwerkoplossingen aanbieden. Wij produceren maatwerkproducten vanaf een oplage van tweehonderd stuks. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we snel leveren. Neem contact met ons op via de mail of via de telefoon om de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen met ons te bespreken.

112

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)