afstandhouders voor platen met boorgaten

RVS afstandhouders voor platen met boorgaten

De ruimste keuze in rvs afstandhouders heeft u bij Reclame-specialist! Wij hebben een zeer compleet aanbod van rvs afstandhouders van degelijke Duitse kwaliteit en voor verschillende montagetoepassingen. Veel gebruikt worden onze afstandhouders voor platen met boorgaten.

Kies voor een sublieme afwerking
Een professionele afwerking zit vaak in de details. En laat een rvs afstandhouder nu net zo’n belangrijk én onmisbaar detail zijn. Het merendeel van de te bevestigen platen bevat boorgaten. De afstandhouder wordt door het boorgat geschoven voor de montage aan de wand. Bij Reclame-specialist heeft u keuze uit verschillende varianten rvs afstandhouders met boorgaten. En welke variant ook kiest; ze staan allemaal garant voor een verfijnd eindresultaat.

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte
Draaglast in KG
Uitvoering

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Resultaat 1–12 van de 60 resultaten wordt getoond

Meer informatie over RVS afstandhouders voor platen met boorgaten

Ruim assortiment
Voor bijna elke glas- of acrylplaat hebben wij een passende afstandhouder op voorraad. U heeft keuze uit rvs- afstandhouders met boorgaten voor:

  • Meer dan 10 verschillende diameters (van 11 mm tot zelfs wel 40 mm)
  • Een ruime keuze uit verschillende wandafstanden
  • Meer dan 20 verschillende plaatdiktes
  • Verschillende diameters boorgaten

Daarnaast hebben onze afstandhouders 2 manieren van fixatie. De meest gebruikt fixatie is door middel van linksdraaiende schroefkappen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid programma afstandhouders met een anti-diefstal inbus fixatie. Hiermee wordt het zo goed als onmogelijk om de afstandhouder ongewenst los te maken. En dat is wel zo veilig bij toepassing op openbare plaatsen.

En heeft u toch een afwijkende maatvoering? Of een speciale wens? Dan is maatwerk bij ons gewoon mogelijk. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Verschillende vormen afdekkapjes
De meeste afstandhouders voor platen met boorgaten worden geleverd met platte afdekkapjes. De afdekkapjes zijn maar enkele millimeters hoog en bij bevestiging liggen ze plat op de plaat. Toch zijn er ook nog een aantal andere vormen afdekkapjes, zoals bolvormig, zeshoekig en zelfs vierkant.

En wist u dat….U met behulp van de Reclame-Specialist Keuzehulp kunt bepalen welke rvs-afstandhouders er voor u geschikt zijn. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens krijgt u een passende selectie te zien.

Voor advies en vragen
Reclame- specialist staat voor u klaar met advies. En heeft u vragen over onze rvs-afstandhouders voor platen met boorgaten? Of over een ander artikel? Stel ze gerust per mail: info@reclame-specialist.nl of bel 088 – 88 77 555.