RVS afstandhouders voor platen zonder boorgaten (zij-montage)

Platen bevestigen zonder boorgaten doet u met speciale rvs afstandhouders zonder boorgaten. Bij Reclame-specialist heeft u keuze uit diverse modellen.

Liever geen boorgaten in de plaat?
Wilt u uw mooie foto op acrylaat, glas of op een ander materiaal liever niet ontsieren met boorgaten? Of heeft u een materiaal waar geen of moeilijk gaten in te boren zijn? Kies dan voor rvs-afstandhouders voor platen zonder boorgaten van Reclame-specialist.

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte
We hebben geen producten gevonden.

Meer informatie over RVS afstandhouders voor platen zonder boorgaten (zij-montage)

Platen bevestigen met een klemsysteem
Wanneer de keuze gemaakt wordt om geen gaten te boren in de glas- of acrylaatplaat, dan moet deze op een andere, maar net zo veilige en stabiele manier bevestigd worden. Dat kan door middel van rvs- afstandhouders met een klemsysteem. De plaat wordt ingeklemd door middel van een inbus fixatie. Wij hebben rvs- afstandhouders met klemsystemen voor verschillende plaatdiktes standaard op voorraad.

Maatwerk mogelijk
Heeft u een plaat met een afwijkende maat? Wij produceren ook maatwerk rvs-afstandhouders met klemsystemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We helpen u graag
Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij zijn bereikbaar per mail via info@reclame-specialist.nl of via telefoonnummer 088 – 88 77 555.