RVS houders vrijstaand systeem (foto)

Een foto gedrukt op dibond of acrylaat fraai presenteren? Staand of toch aan de wand gemonteerd? Dat kan met de Reclame- specialist rvs afstandhouders voor foto’s.

Een foto extra laten opvallen? Door subtiele details? Gebruik dan onze rvs afstandhouders speciaal voor vrijstaande foto’s of naambordjes.

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte
Draaglast in KG
Uitvoering

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Meer informatie over RVS houders vrijstaand systeem (foto)

 RVS afstandhouders voor foto’s

In ons assortiment vindt u verschillende typen

  • Vrijstaande presentatie:
    Een foto (vrij)staand presenteren kan natuurlijk heel goed door twee rvs afstandhouders aan de onderzijde of zijkant van de foto te monteren. Een montage die kan door middel van 2 boorgaten of door een klemsysteem, dan hoeven geen gaten geboord te worden. U kunt kiezen voor afstandhouders in de traditionele cilindervorm, of voor een afstandhouder in kegelvorm. Dat geeft een licht speels effect. In alle gevallen zorgen deze afstandhouders voor een stabiele en solide presentatie van de foto, naamplaat of bewegwijzering.
  • Presentatie aan de wand:
    Een fotoplaat kan ook aan de wand gemonteerd worden. De plaat wordt dan, doorgaans, op vier punten bevestigd met een rvs afstandhouder. Ook hier is het mogelijk om te kiezen voor een montage met boorgaten of door middel van een klemsysteem.

Kiest u voor een vrijstaande presentatie of een wandpresentatie? Uiteraard is die keuze geheel aan u. Voor grote fotoplaten wordt vaak gekozen voor een wandpresentatie. Bij een kleiner formaat foto’s verschilt dat nogal eens. Een collage van foto’s wordt vaak aan een wand bevestigd, terwijl een enkele foto vrijstaand gepresenteerd wordt. Reclame-specialist helpt u graag mee bij het maken van de juiste keuze.

Reclame-specialist keuzehulp
Weet u niet zeker welk type rvs afstandhouder het meest geschikt is voor uw plaat? Gebruik dan de Reclame-specialist keuzehulp. Hier vult u een aantal gegevens in en aan de hand van die gegevens wordt een filtering gemaakt. U krijgt dan alleen de afstandhouders te zien die passen bij uw wensen.

Snel leveren
De rvs afstandhouders voor fotopresentaties hebben we doorgaans op voorraad liggen. Voor deze afstandhouders geldt een snelle levertijd.

Contact
Wilt u meer informatie? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag. U kunt onze verkoopafdeling telefonisch bereiken op: 088 – 88 77 555. Of per mail: info@reclame-specialist.nl.