Banier Verlichting

Een veelgebruikt presentatie is een banier. Je ziet ze vaak wapperen in de wind, waardoor de uiting niet goed zichtbaar is. Met de speciale rvs banierhouders van Reclame- Specialist wordt wapperen juist voorkomen en is de uiting op het doek altijd zichtbaar!

Keuzehulp

Actieve filters

Actieve filters

Toont alle 4 resultaten

Meer informatie over Banier Verlichting

Banierhouder voor een koninklijke presentatie
In vroeger tijden werd een banier vaak getoond tijdens kruistochten en bij veldslagen. Het wapen van de koning of de stad werd hierop getoond. Tegenwoordig is een banier een veelgebruikt communicatiemiddel. Een stuk chiquer dan een gewone vlag en opvallend door de verticale lengte. Om de banier optimaal te presenteren wordt deze strak gespannen in een banierhouder. banierhouders van Reclame-Specialist zijn volledig vervaardigd uit hoogwaardig RVS.

Banierhouder voor binnen en buiten
Onze rvs banierhouders kunnen heel goed binnen worden gebruikt. In bijvoorbeeld kantoorpanden of in beurshallen. De banier en houder vormen dan samen een mooie presentatie. En de banierhouder buiten gebruiken? Ook dat kan heel goed! Het hoogwaardige rvs is zeer goed bestand tegen weersinvloeden als regen en hitte van de zon. Bovendien voorkomt de spaninrichting van de banierhouders dat het doek ongecontroleerd gaat wapperen, los wordt gerukt door de wind of dubbelklapt. De rvs banierhouders kunnen in combinatie met Ledverlichting gebruikt worden.

Haaks op de wand montage
Een banier goed laten opvallen? En geen beperking in (loop)ruimte? Kies dan voor montage haaks op de wand. Het doek hangt dan echt uit. Wanneer er meerdere doeken in een rij hangen, geeft dit een mooi symmetrisch en sierlijk effect.

Vlak op de wand
Een andere manier van montage is vlak op de wand. De banier met houder worden dan tegen de wand aan bevestigd.Deze manier van bevestigen wordt nog wel eens bij exposities gebruikt.

Banierhouders voor verschillende doekbreedtes en hoogtes
Onze banierhouders zijn leverbaar voor verschillende doekbreedtes. Variërend van 500 millimeter tot zelfs 2000 millimeter breed. Wilt u ook de hoogte in met uw banier? Dat kan! Door middel van toepassing van tuidraden uit ons assortiment realiseert u een grotere draagkracht van de banierhouder en hierdoor de mogelijkheid grotere banieren te gebruiken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze rvs- banierhouders en bijbehorende opties? Neem contact met ons op.
Stuur een e-mail naar info@reclame-specialist.nl of stel uw vraag telefonisch via nummer +31 (0) 88 – 88 77 555. Op werkdagen zijn we tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar.