RVS Banierhouders

Voorkom wapperen en doorhangen van uw doek of vlag met de exclusieve banierhouders van Reclame-Specialist. Onze banierhouders zijn van hoogwaardig roestvrijstaal en laten uw communicatiemiddel optimaal tot haar recht komen. Een solide banierhouder geeft uw presentatie extra cachet. De banierhouders zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en uit te breiden met verlichting.

Keuzehulp

Actieve filters

Doekbreedte

 • (1)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (2)
 • (2)

Actieve filters

Doekbreedte

 • (1)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (2)
 • (2)

Toont alle 4 resultaten

Meer informatie over RVS Banierhouders

Banierhouders voor optimale presentatie

Een belangrijke voorwaarde voor een goede en professionele eindpresentatie is het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Een veelgebruikt presentatiemiddel is een banier. Een banier wordt gespannen tussen een banierhouder. Dit voorkomt dat de banier gaat wapperen en daardoor niet meer goed zichtbaar is. Reclame-specialist heeft verschillende banierhouders in het assortiment. De banierhouders worden volledig geproduceerd uit hoogwaardig rvs. Een licht materiaal, maar wel zeer solide en bestand tegen verschillende (weers)omstandigheden. Daardoor kunnen onze banierhouders zowel binnen, in bijvoorbeeld beurshallen, als buiten bij een bedrijfspand gebruikt worden. Ze hebben een strak design en zorgen daardoor voor een fraaie uitstraling van het geheel.

RVS banierhouders zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden

Een groot voordeel van RVS is dat deze staalsoort over een beschermende oxidelaag beschikt. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat het materiaal bestand is tegen verschillende weersinvloeden. Zo zullen bijvoorbeeld regen en sneeuw geen invloed hebben op zowel het uiterlijk als de stevigheid van een RVS banierhouder. Bij Reclame-specialist vindt u RVS banierhouders in zowel een haakse uitvoering als vlak op de wand. Wanneer u kiest voor een RVS banierhouder die haaks op de wand bevestigd wordt, is het belangrijk rekening te houden met de windkracht norm. Afhankelijk van het type en de grootte van de RVS banierhouder kan het nodig zijn tuidraden toe te voegen aan de constructie. Deze tuidraden zorgen voor verhoging van het draagvermogen. Of tuidraden nodig zijn wordt bepaald op basis van de Duitse normen met een betonnen wand als ondergrond en een maximale hoogte van 10 meter.

Banierhouders met LED verlichting

Binnen ons assortiment vindt u ook RVS banierhouders met LED verlichting. Met deze banierhouder zorgt u ervoor dat uw doek of vlag optimaal tot haar recht komt. Ook wanneer het buiten donker is. De efficiënte LED verlichting zorgt voor gegarandeerde verlichting van oppervlaktes tot 1200 x 4000 millimeter. De hellingshoek van de verlichting op de RVS banierhouder kan naar behoefte aangepast worden. U heeft keuze uit RVS banierhouders met één- of tweezijdige uitvoering. Voor de aansluiting van de banierhouder met LED verlichting is 230 Volt nodig. Het stroomverbruik van de LED spots ligt op 11 Watt per lamp, de transformator is in de lampen geïntegreerd. Bij Reclame-specialist vindt u RVS banierhouders met verlichting in zowel haakse uitvoering als plat op de muur.

RVS banierhouders zijn zeer duurzaam

De beschermende laag van RVS zorgt ervoor dat deze banierhouders naast weerbestendig ook zeer duurzaam zijn. Deze laag maakt de RVS banierhouder namelijk slijtvast! Zelfs zonder onderhoud zal de kwaliteit van RVS banierhouders járenlang behouden blijven. Daarnaast is RVS volledig recyclebaar en daarom ook goed voor het milieu. Een RVS banierhouder van Reclame-specialist is daarom naast een goede keuze voor uw communicatiemiddel ook een milieubewuste keuze.

Heeft u vragen over onze RVS banierhouders of twijfelt u welke banierhouder het beste bij uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.