Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoek

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Buitenbewegwijzering RVS

Reclame-specialist is uw leverancier als het gaat om stevige en duurzame consoles, vervaardigd uit enkel rvs. De consoles kunnen zowel binnen en buiten gebruikt worden. Met een lange levensduur, omdat het materiaal goed bestand is tegen verschillende condities.

Keuzehulp

Actieve filters

Meer informatie over Buitenbewegwijzering RVS

Rvs- consoles voor buiten
De belangrijkste voorwaarden voor alles wat met buitenbewegwijzering te maken heeft? Ze moeten bestand zijn tegen het Nederlandse weer en tegen een stootje kunnen. Onze rvs- buitenbewegwijzeringsconsoles voldoen aan deze twee eisen. De consoles zijn gemaakt van geborsteld rvs en hebben een buisdikte van 2,0 millimeter en respectievelijk 2,6 millimeter. Geborsteld rvs heeft een mooie matte afwerking. Hierdoor vallen eventueel toekomstige beschadigingen en kleuraantastingen minder op.

Verkrijgbaar in twee buisdiameters
De consoles zijn verkrijgbaar met een buisdiameter van 42,2 millimeter of 60,3 millimeter. Met een verlengde buis voor montage in de grond of in beton of met een massieve voetplaat voorzien van boorgaten.

Drie verschillende modellen
Ons assortiment rvs- buitenbewegwijzeringsconsoles zijn verkrijgbaar in 3 modellen:

  • Twin
  • Bend
  • Link

Inclusief rvs afstandhouders Kopenhagen
Al onze consoles worden standaard geleverd met de rvs afstandhouders Kopenhagen. Hiertussen kunnen borden en platen met een dikte van 2, 3, 4, 6 en 8 millimeter bevestigd worden.

Maatwerk rvs consoles
De consoles worden geleverd met bevestigingspunten voor 1 bord. Uiteraard is het mogelijk om uit te breiden met extra bevestigingspunten tegen meerprijs. Daarnaast kunt u de rvs console uitbreiden met LED verlichting, zodat uw boodschap ook ’s avonds goed opvalt. En heeft u een console nodig met een afwijkende afmeting of in een ander model? Ook in deze aanvraag kan Reclame- Specialist u vaak voorzien. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze maatwerkoplossingen.

Meer weten?
Heeft u vragen bel dan gerust met onze adviseurs op + 31 (0) 88 88 77 555 of mail naar info@reclame-specialist.nl.

3

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)