Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoek

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Spandoek frames RVS

Op zoek naar een spandoekframe van rvs? Ook dan bent u bij Reclame-specialist aan het goede adres. Wij produceren spandoekframes op maat en in verschillende formaten en vormen.

Keuzehulp

Actieve filters

Enig resultaat

Meer informatie over Spandoek frames RVS

Spandoekframes – de specificaties
Onze spandoekframes zijn van de hoogste kwaliteit  en altijd uitgevoerd in roestvrijstaal. Om precies te zijn RVS304 en mat geborsteld (K240).  De ronde buizen hebben een diameter van 42 millimeter en een wanddikte van 2 millimeter. De materiaalsoort biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele spanframes:

  • Corrosiebestendig
  • Gebogen koppelstukken op de lange zijde
  • Verdekte spanbuis voor montage-elastieken
  • Zeer sterk en buigt niet door
  • Stijlvolle oplossing

Altijd op maat gemaakt
Wij produceren de spanframes altijd op aanvraag. In principe zijn alle formaten en vormen mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een zeshoekig of driehoekig spanframe? Dan is dat bij ons mogelijk. Wij vragen u wel altijd om een tekening wanneer het een eigen ontwerp betreft. We nemen deze tekening eerst altijd goed met u door, voordat we tot de werkelijke productie overgaan.

Uw tekening kunt u mailen naar info@reclame-specialist.nl. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op en doen u een voorstel.

Aandachtspunten
Omdat een spandoekframe altijd maatwerk is, is reclamatie niet mogelijk op basis van aangeleverd specificaties. Er zijn nog een aantal aandachtspunten die we graag onder de aandacht brengen:

  • De doekmaat is altijd de buitenmaat -/- (2 x 100 millimeter);
  • De levering van het spanframe is altijd inclusief elastieken;
  • Geef bij bestelling altijd de plaats van de muurplaten expliciet op! Is dit niet het geval, dan bepaalt de fabriek deze punten.

Strakke presentatie
Een spandoekframe zorgt voor een mooie, strakke presentatie van uw communicatie-uiting. Buiten aan de muur van een DC of kantoorpand, maar ook binnen op een wand. Het doek kan over het algemeen makkelijk vervangen worden door middel van de elastieken.

Vragen?
Heeft u vragen? Bel of mail gerust! U kunt ons bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 88 77 555 of per mail op info@reclame-specialist.nl.

1

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)