Blinde montage

Er zijn diverse manieren om panelen, borden, doeken of letters te monteren op een wand. Met goed zichtbare ruimte tussen de wand en de plaat, of juist zo vlak mogelijk tegen de muur. Deze laatste manier van bevestigen kan door middel van blinde montage. Het montagemiddel is dan simpelweg niet zichtbaar en ‘weggewerkt’ achter de plaat of letter. Bij Reclame-specialist vindt u complete ophangsets voor blinde montage en nylon afstandhouders voor de montage van freesletters.

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte
Draaglast in KG
Uitvoering

Keuzehulp

Diameter afstandhouder
Wandafstand
Plaatdikte
Diameter boorgat
Fixatie
Kleur
Afmeting (bxh)
Positie gaten
Doekbreedte

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Blinde montage

Niet zichtbare montage
Door gebruik te maken van blinde montage krijgt de plaat of het paneel de volle aandacht. Het bevestigingsmateriaal is aan de voorkant niet zichtbaar. Blinde montage wordt vaak gebruik bij het bevestigen van Dibond en acrylaatplaten. Deze manier van montage is vooral geschikt voor platen die niet te zwaar zijn.

Eenvoudige montage
Bij Reclame-specialist vindt u verschillende systemen om platen op te hangen. Onze rvs- afstandhouders worden veel gebruikt voor de professionele bevestiging van platen en panelen. Voor de bevestiging van lichtere panelen; tot 24 kilo kan een ophangset voor blinde montage gebruikt worden. De montageplaten zijn zelfklevend en de montage gaat eenvoudig. Ook aan het waterpas ophangen van uw paneel is gedacht, door de bijgeleverd excentrische schijven. Hiermee kan een kleine correctie van ongeveer 4 millimeter in de hoogte worden aangebracht.

Losse letters blind op een wand bevestigen kan met speciale nylon afstandhouders, die in verschillende varianten verkrijgbaar zijn.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze ophangsets voor blinde montage of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar info@reclame-specialist.nl of bel naar 088 – 88 77 555.

Catalogus
Een compleet overzicht van ons assortiment vindt u ook in onze catalogus. Deze kunt u eenvoudig digitaal aanvragen of laten bezorgen per post. U kunt dan een mail sturen naar info@reclame-specialist.nl.

Downloadcenter
Download de handleiding in ons downloadcenter.