Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoeken

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Acrylaat (Plexiglas)

Reclame-specialist levert acrylaatplaten uit voorraad.
Ons standaardprogramma Acrylsign bestaat uit 25 verschillende uitvoeringen:
        – 2 kleuren (helder en glasslook)
        – 2 typen (massief en insteek)
        – 3 afmetingen (A4; A5 en A6)
        – 3 posities boorgaten (Portrait; landscape en 4 boorgaten)
De platen zijn altijd rondom glanzend afgewerkt. Afwijkingen in boringen en afwerking zijn op aanvraag mogelijk. Naast ons standaardprogramma, kunt u bij ons ook terecht voor acrylaatplaten op maat.

Keuzehulp

Actieve filters

Plaatdikte

Kleur

Afmeting (bxh)

Positie gaten

Uitvoering

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Acrylaat (Plexiglas)

Wat is acrylaat

Acrylaat kent u wellicht als plexiglas of Perspex. Een leuk feitje is dat Plexiglas vroeger een merknaam was van acrylaat. Tegenwoordig wordt het de algemene benaming van acrylaat. Acrylaat is op haar beurt weer een afkorting van polymethylmethacrylaat. Een behoorlijk uitdagend woord om juist uit te spreken. Acrylaat is licht van gewicht, maar wel sterk en wordt veel gebruikt bij grote oppervlaktes. Bijvoorbeeld als geluidsschermen langs snelwegen of als windschermen bij strandpaviljoens. Uiteraard zijn er nog tal van andere toepassingen. Zo wordt acrylaat in onze branche vaak gebruikt als (verlichte) reclameborden en freesletters en als beschermplaat van een presentatie. Maar acrylaat kan zelf ook worden bedrukt. Deze acrylaatborden worden dan vaak gebruikt voor bewegwijzering of als reclamebord.

Standaard programma
Reclame-specialist levert Acrylsign in diverse afmetingen en uitvoeringen. Deze artikelen hebben we standaard op voorraad liggen. De acrylaatplaten kunnen bevestigd worden met onze rvs-afstandhouders. Deze combinatie geeft altijd een mooie, nette afwerking aan de presentatie.

Maatwerk acrylaat

Een acrylaatplaat op maat nodig? Ook dat is geen probleem bij Reclame-specialist. Ons maatwerkprogramma is uitgebreid, en u heeft de keuze uit verschillende opties. We zetten ze op een rijtje:

  • Diverse randafwerkingen. Bijvoorbeeld facet geslepen, voor een mooie chique uitstraling;
  • Keuze uit verschillende uitvoeringen. Kies voor een strakke glas-look of voor een frost- variant met zijn matte oppervlak. Het is lichtdoorlatend, maar ondoorzichtig;
  • Keuze uit meer dan 32 kleuren;
  • Diktes van 3 t/m 25 millimeter.

Wanneer u een maatwerkoplossing nodig heeft, produceren we alle gewenste aantallen. Of u nu 1 grote plaat nodig heeft, of 50 kleine platen. Wij bespreken de wensen en mogelijkheden graag met u.

Reclame-specialist keuzehulp
Hulp nodig bij het kiezen van de juiste acrylaatplaat? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Aan de hand van de door u ingevoerde gegevens krijgt u een passende selectie te zien.

Reclame-specialist staat voor kwaliteit
De professionele toepassingen van acrylaat zijn divers. Dit materiaal is relatief goedkoop, maar wel duurzaam in gebruik. Reclame-specialist adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. Voorop staat altijd dat het product zorgt voor een professionele uitstraling en afwerking.

Heeft u vragen?
U kunt ons dagelijks bereiken per e-mail info@reclame-specialist.nl of telefonisch op +31 (88) 88 77 555.

26

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)