Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoek

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon, ongehard glas en beschadigt hierdoor niet snel. Binnen de signbranche wordt het glas vaak gebruikt als presentatiemiddel. Bijvoorbeeld als naambord. De glasplaat wordt dan gebruikt in combinatie met een inlay. Deze inlay is vaak makkelijk te vervangen. Een mooie glasplaat, zorgt voor een strakke afwerking en een puike presentatie.

Keuzehulp

Actieve filters

Plaatdikte

Afmeting (bxh)

Positie gaten

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Veiligheidsglas

Reclame-specialist heeft meer dan 70 standaard maten veiligheidsglas in het programma.
Alle glasplaten hebben een gepolijste zijkant en zijn facet geslepen. Dat scherpt het glas af en geeft een mooie afwerking. De glasplaten zijn voorzien van twee of vier boorgaten met een diameter van 11 millimeter. De bevestiging van een paneel kan met behulp van onze rvs- afstandhouders.

Veiligheidsglas compleet met rvs afstandhouders
Maak kennis met onze Glassline sets; bestaand uit veiligheidsglas, inclusief 2 of 4 rvs afstandhouders. Dat is het gemak van Reclame-specialist tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze Glassline sets zijn van uitstekende kwaliteit en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. U heeft keuze uit 30 verschillende sets. En met elke set geeft u extra cachet aan de uiting.

Reclame-specialist staat voor kwaliteit
Een glasplaat is een glasplaat toch? Daar zijn wij het niet mee eens. Een glasplaat levert een belangrijke bijdrage aan de presentatie van de uiting. Of die nu groot of klein is. Wij garanderen daarom dat onze panelen van veiligheidsglas van de beste kwaliteit zijn en een mooie afwerking hebben. Twijfelt u tussen de verschillende glasplaten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Door onze ervaring weten wij inmiddels heel goed wat belangrijk is.

Catalogus aanvragen
Een overzicht van al onze glasplaten en andere producten vindt u in onze catalogus. Deze kunt u eenvoudig digitaal aanvragen. Liever een papieren versie? Ook dat is mogelijk. Stuur dan een mail naar info@reclame-specialist.nl.

Reclame-specialist staat voor u klaar. Met antwoorden op uw vragen en met advies. U kunt ons telefonische bereiken op 088- 88 77 555 of per mail info@reclame-specialist.nl.

19

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)