Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoeken

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

RVS Afdekkapjes en Afstandbussen

Bij Reclame-specialist kunt u ook terecht voor afstandsbussen en afdekkappen in verschillende kleuren, diameters en voor verschillende wandafstanden. Met maar liefst 48 verschillende afstandsbussen en afdekkappen heeft u een ruime keuze.

Afstand & afwerking
Een afstandsbus wordt gebruikt om ruimte tussen de plaat en de wand te creëren. Bij Reclame-specialist vindt u afstandsbussen voor vier wandafstanden; 5, 10, 15 of 20 millimeter. En in verschillende materialen en kleuren:

  • Roestvrijstaal
  • Chroom glans
  • Chroom mat
  • Goud

Een afstandsbus monteert u door middel van pluggen en schroeven en om de kop van de schroef mooi weg te werken gebruikt u een afdekkap die past bij de afstandsbus. Zo krijgt u een mooi en net afgewerkt geheel.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Kleur

Resultaat 1–16 van de 66 resultaten wordt getoond

Meer informatie over RVS Afdekkapjes en Afstandbussen

Verschillende diameters
Ook met betrekking tot het aantal diameters van de afstandsbussen en afdekkappen heeft u drie opties, namelijk 10, 15 en 18 millimeter. Van heel fijn tot meer aanwezig.

Reclame-specialist keuzehulp
Kies de passende afstandsbus en afdekkap met de Reclame-specialist keuzehulp. Vul de gewenste diameter, materiaal en afstand in. Op basis van uw keuzes krijgt u een passende selectie te zien.

Een professionele montage van panelen bereikt u met de afstandsbussen en afdekkappen van Reclame-specialist. Het resultaat is een strakke presentatie. Mogen de afstandsbussen en afdekkapjes wat meer opvallen? Kies dan voor de gouden variant. Liever wat meer ingetogen? Ga dan voor rvs. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Meer informatie
De afstandbussen en afdekkappen zijn per 20 stuks verpakt en kunnen worden afgenomen in veelvouden van 20 stuks.

Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt onze verkoopafdeling telefonisch bereiken op: 088 – 88 77 555. Of per mail: info@reclame-specialist.nl.

66

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)