Complete voordeelsets

Bij Reclame-specialist vindt u een aantal complete basic rvs afstandhoudersets in het assortiment. Deze complete voordeelsets bevatten naast vier afstandhouders ook de bijbehorende schroeven en pluggen en de passende inbussleutels. Hiermee heeft u in één keer een complete set aan afstandhouders!

Bij Reclame-specialist heeft u keuze uit meer dan zeventien verschillende sets. Deze sets zijn verkrijgbaar voor verschillende wandafstanden en diameters. Daarnaast zijn deze afstandhouders ook uitermate geschikt voor diverse plaatdiktes. Hierdoor kunt u deze sets voor verschillende toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld voor bewegwijzeringsborden, reclameborden of (plexi)glasplaten.

De afstandhoudersets hebben een eenvoudig design en ogen daardoor strak. Ze zijn basic, maar doen niet af aan de kwaliteit. De houders zijn gemaakt van rvs met een hoge corrosiebestendigheid. Daardoor zijn deze afstandhouders uitermate geschikt voor langdurige buitentoepassingen in normale (weers)omstandigheden.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Complete voordeelsets

Alle benodigdheden voor afstandhouders

De complete voordeelsets van Reclame-specialist bieden u alle benodigdheden voor afstandhouders. Op deze manier bent u met een complete voordeelset voorzien van alles wat nodig is om afstandhouders toe te passen. Een complete voordeelset bevat de volgende onderdelen:

  • Vier afstandhouders
  • Bijbehorende schroeven en pluggen
  • Passende inbussleutels

Maatwerk nodig?

Reclame-specialist beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Hierdoor kunnen we onder andere maatwerkoplossingen aanbieden. Wij produceren maatwerkproducten vanaf een oplage van tweehonderd stuks. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we snel leveren. Neem contact met ons op via de mail of via de telefoon om de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen met ons te bespreken.