Voor platen met boorgaten

Het merendeel van de platen, panelen of borden bevat boorgaten voor afstandhouders. Daarom heeft Reclame-specialist voor elk object een passende afstandhouder in haar assortiment. De afstandhouders worden door de boorgaten geschoven, waarmee het object aan de wand kan worden gemonteerd. Met onze rvs afstandhouders kiest voor een verfijnd eindresultaat.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond

Meer informatie over Voor platen met boorgaten

Ruim assortiment

Voor elke glas- of acrylplaat heeft Reclame-specialist een passende afstandhouder op voorraad. U heeft de keuze uit ruim tien verschillende diameters, variërende wandafstanden, meer dan twintig plaatdiktes en verschillende diameters boorgaten. Daarnaast heeft u de keuze uit twee manieren van fixatie: linksdraaiende schroefkappen of anti-diefstal inbus fixatie.

Montagestappen voor platen met boorgaten

Om een plaat met boorgaten te voorzien van afstandhouders, zijn de volgende stappen van essentieel belang:

  1. Boor gaten in het bord. Op de productpagina van de door u gekozen afstandhouder kunt u de juiste diameter van het boorgat vinden.
  2. Houd het bord tegen de muur.
  3. Teken met een potlood of stift de gaten af op de muur.
  4. Boor de gaten met een muurboor van de juiste diameter.
  5. Plaats de juiste pluggen in de muur.
  6. Schroef het onderste deel (het vrouw-deel) met rvs-schroeven op de muur.
  7. Plaats de plaat, het paneel of bord d.m.v. de sierbouten losjes vast op de houders. Begin links bovenaan en werk de gaten een-voor-een af.

Door het object niet gelijk volledig vast te schroeven, houdt u de ruimte om ook de andere sierbouten en ringen gemakkelijk te plaatsen (let op: afstandhouders met schroefdopfixatie hebben linkse draad).

  1. Schroef de sierbouten vast (met een schroefdop of inbus).

Attentie: gebruik nooit gereedschap als tangen e.d., dit kan de sierbout beschadigen.

Afdekkapjes voor de afwerking

De meeste afstandhouders voor platen met boorgaten worden geleverd met platte afdekkapjes. Deze afdekkapjes zijn enkele millimeters hoog en liggen bij bevestiging plat op de plaat. Naast deze platte afdekkapjes zijn er ook nog enkele andere vormen afdekkapjes verkrijgbaar bij Reclame-specialist. Deze vormen zijn: bolvorming, zeshoekig of vierkant.

Maatwerkoplossingen

Reclame-specialist beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Hierdoor kunnen we onder andere maatwerkoplossingen aanbieden. Wij produceren maatwerkproducten vanaf een oplage van tweehonderd stuks. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we snel leveren. Neem contact met ons op via de mail of via de telefoon om de mogelijkheden tot maatwerkoplossingen met ons te bespreken.