Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoek

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Vrijstaand systeem

Een foto, naamplaat of bewegwijzering gedrukt op dibond of acrylaat vrijstaand presenteren? Dat kan met de Reclame- specialist RVS afstandhouders voor foto’s.

Een foto (vrij)staand presenteren kan natuurlijk heel goed door twee rvs afstandhouders aan de onderzijde of zijkant van de foto te monteren. Een montage die kan door middel van 2 boorgaten of door een klemsysteem, dan hoeven geen gaten geboord te worden. U kunt kiezen voor afstandhouders in de traditionele cilindervorm, of voor een afstandhouder in kegelvorm. Dat geeft een licht speels effect. In alle gevallen zorgen deze afstandhouders voor een stabiele en solide presentatie van de foto, naamplaat of bewegwijzering.

Een foto extra laten opvallen? Door subtiele details? Gebruik dan onze rvs afstandhouders speciaal voor vrijstaande foto’s of naambordjes. In ons assortiment vindt u verschillende typen rvs afstandhouders voor foto’s.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Fixatie

Kleur

Toont alle 16 resultaten

Meer informatie over Vrijstaand systeem

Vrijstaande presentatie of wandpresentatie?
Kiest u voor een vrijstaande presentatie of een wandpresentatie? Uiteraard is die keuze geheel aan u. Voor grote fotoplaten wordt vaak gekozen voor een wandpresentatie. Bij een kleiner formaat foto’s verschilt dat nogal eens. Een collage van foto’s wordt vaak aan een wand bevestigd, terwijl een enkele foto vrijstaand gepresenteerd wordt. Reclame-specialist helpt u graag mee bij het maken van de juiste keuze.

Reclame-specialist keuzehulp
Weet u niet zeker welk type rvs afstandhouder het meest geschikt is voor uw plaat? Gebruik dan de Reclame-specialist keuzehulp. Hier vult u een aantal gegevens in en aan de hand van die gegevens wordt een filtering gemaakt. U krijgt dan alleen de afstandhouders te zien die passen bij uw wensen.

Snel leveren
De rvs afstandhouders voor fotopresentaties hebben we doorgaans op voorraad liggen. Voor deze afstandhouders geldt een snelle levertijd.

Contact
Wilt u meer informatie? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag. U kunt onze verkoopafdeling telefonisch bereiken op: 088 – 88 77 555. Of per mail; info@reclame-specialist.nl.

16

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)