Tuidraden voor banierhouders

Maakt u gebruik van grote, zware banieren? Ondersteun de banierhouders dan extra met speciale rvs tuidraden. De stalen kabels zorgen voor meer draagkracht, waardoor ook grotere banieren een grotere windbelasting aan kunnen, maar ook en tevens niet de neiging hebben om door te gaan hangen.

Keuzehulp

Actieve filters

Doekbreedte

Actieve filters

Doekbreedte

Toont alle 4 resultaten

Meer informatie over Tuidraden voor banierhouders

Tuidraden aangepast op lengte banierhouder

Reclame-specialist levert banierhouders in vier lengtematen; 600, 800, 1000 en 1200 millimeter. Over het algemeen geldt; hoe langer de banier, hoe hoger het gewicht en de windbelasting. Daarop aangepast leveren we vier soorten tuidraad:

  • Tuidraden voor banierhouders van 600 millimeter
  • Tuidraden voor banierhouders van 800 millimeter
  • Tuidraden voor banierhouders van 1.000 millimeter
  • Tuidraden voor banierhouders van 1.200 millimeter

Complete set tuidraden
Een complete set tuidraden bestaat uit 2 keer 2 staaldraden met alle benodigde toebehoren en montage materialen.  Deze draden worden aan de bovenzijde en onderzijde van de banier op één punt bevestigd. Aan de wand worden ze boven en onder de banierhouder onder een hoek van 45° bevestigd op vier punten. Dit zorgt voor een gelijkmatige spreiding van de draagkracht. De staaldraden hebben een diameter van slechts 4 millimeter en zijn hierdoor niet storend aanwezig.

Meer informatie?
Meer weten over onze tuidraden en de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Stuur een mail naar info@reclame-specialist.nl of bel naar 088-88 77 555.