Wij zijn gesloten van 23-12-2023 t/m 01-01-2024. Uw orders worden vanaf 02-01-2024 verwerkt.

Zoek

Omdat details het verschil maken

Hulp nodig?

Verlichting voor banierhouders

Voorkom wapperen en doorhangen van uw doek of vlag met de exclusieve banierhouders van Reclame-Specialist. Onze banierhouders zijn van hoogwaardig roestvrijstaal en laten uw communicatiemiddel optimaal tot haar recht komen. Een solide banierhouder geeft uw presentatie extra cachet. De banierhouders zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en uit te breiden met verlichting.

Banierhouders voor optimale presentatie
Een belangrijke voorwaarde voor een goede en professionele eindpresentatie is het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Een veelgebruikt presentatiemiddel is een banier. Een banier wordt gespannen tussen een banierhouder. Dit voorkomt dat de banier gaat wapperen en daardoor niet meer goed zichtbaar is. Reclame- Specialist heeft verschillende banierhouders in het assortiment. De banierhouders worden volledig geproduceerd uit hoogwaardig rvs. Een licht materiaal, maar wel zeer solide en bestand tegen verschillende (weers)omstandigheden. Daardoor kunnen onze banierhouders zowel binnen, in bijvoorbeeld beurshallen gebruikt worden, als buiten bij een bedrijfspand. Ze hebben een strak design en zorgen daardoor voor een fraaie uitstraling van het geheel.

Keuzehulp

Actieve filters

Toont alle 4 resultaten

Meer informatie over Verlichting voor banierhouders

Verschillende typen banierhouders
Een banierhouder kan op twee manieren worden gemonteerd:

  • Haaks op de wand, waarbij de banier vrij van de wand hangt en als het ware als een vlag uithangt.
  • Vlak op de wand. De banierhouder wordt volledig op de wand gemonteerd.

Reclame-Specialist beschikt over beide typen banierhouders. Voor beide typen geldt dat ze voor verschillende doekbreedtes geschikt zijn. Door een spaninrichting worden de banieren mooi strak gehouden.

Tuidraden
Een banierhouder meer draagkracht geven doet u door het gebruik van tuidraden. Deze tuidraden, of ook wel tuikabels genoemd, zijn fijne staaldraden met een diameter van slechts 4 millimeter. Bekijk hier ons assortiment tuidraden.

Spanframes
Bij Reclame-Specialist kunt u naast rvs banierhouders ook voor spanframes van roestvrijstaal terecht. Een spanframe monteert u tegen de wand en in het frame spant u het doek strak. Bekijk hier onze rvs spanframes.

Uitbreiding met verlichtingsunit
Ook in donkere ruimtes of ’s avonds uw reclame-uiting goed laten opvallen? Zet deze letterlijk in de spotlights. De banierhouders kunnen naar keuze uitgebreid worden met een enkele of dubbele verlichtingsunit uit ons leveringsprogramma. En zijn altijd voorzien van LED verlichting.

Reclame-Specialist Keuzehulp
Gebruik onze Keuzehulp om te bepalen welke banierhouder voor u geschikt is. U vult de doekbreedte, het type montage, vorm van het doek in en of u de banier wilt verlichting. Op basis van deze gegevens krijgt u een selectie die bij u past.

Reclame- specialist geeft advies
Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist. We weten waar we over praten en met onze kennis en ervaring helpen wij onze klanten. We leveren hoogwaardige producten die garant staan voor een perfecte eindpresentatie. Wilt u meer weten over onze banierhouders? Over de verschillende mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Reclame-specialist assortiment
Alle banierhouders en verlichtingsmodules staan ook in onze catalogus. Vraag de digitale catalogus aan. Liever per post ontvangen? Ook dat kan. Stuur een mail naar info@reclame-specialist.nl of bel naar 088-88 77 555.

4

Inloggen

Nog Geen account?
Vraag hem hieronder aan

Vraag hier een account aan. Uw aanmelding wordt binnen 2 uur behandeld (tussen openingstijden: 09:00-17:00 uur)