RVS stangen systeem

Door middel van een rvs- stangensysteem kunnen borden en panelen op een strakke manier gepresenteerd worden. Bij Reclame- Specialist vindt u een ruim aanbod van rvs- stangensystemen. Van Duitse kwaliteit en uitstekend afgewerkt.

Keuzehulp

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Kleur

Actieve filters

Diameter afstandhouder

Wandafstand

Plaatdikte

Diameter boorgaat

Kleur

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Meer informatie over RVS stangen systeem

Bij een etalagepresentatie of langs een wand wordt nog wel eens de keuze gemaakt om de plaat of platen te presenteren middels een rvs- stangensysteem. Een rvs- stangensysteem wordt in combinatie met rvs- afstandhouders gebruikt. Samen met de uiting zorgen ze voor een professionele eindpresentatie van bijvoorbeeld bewegwijzeringsborden in een kantoorpand.

Verschillende bevestigingsmogelijkheden
Net als bij een rvs- draadsysteem, heeft u bij de rvs- stangensystemen verschillende manieren van bevestigen:

  • Montage van de stangen haaks op de wand;
  • Montage van de stangen aan het plafond of de vloer;
  • Presentatie van het paneel tussen het stangensysteem;
  • Presentatie van het paneel voor het stangensysteem. Dit geeft een mooi diepte-effect;
  • Horizontaal monteren/presenteren van panelen.

Het is zelfs mogelijk om een dubbele glas- of acrylaatplaat voor en achter een stangensysteem te plaatsen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een vrijstaande presentatie waar de uiting aan beide zijden zichtbaar moet zijn.

Compleet programma
U vindt bij Reclame- Specialist 20 verschillende stangensystemen. Deze kunnen gebruikt worden in combinatie met verschillende plaatdiktes. De stangen hebben een dikte van maar 6 millimeter en zijn te bestellen in lengtes van 1 tot en met 2,5 meter. Heeft u een afwijkende plaatdikte? Dan is een maatwerkoplossing vaak gewoon mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer weten?
Weten welke mogelijkheden er zijn met onze rvs- stangensystemen? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopafdeling is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 088 – 88 77 555. Of per mail; info@reclame-specialist.nl.